De Buyer Mineral B maalaispannu, 2 kahvaa

Varastossa
Tuotenumero
Debuyer 5654

89,00 €

Grouped product items
Tuotenimi Määrä Hinta
Maalaispannu 2 kahvaa, ø 24 cm, pohja 17 cm, korkeus 7,5 cm, paksuus 2,5 mm
89,00 €
Maalaispannu 2 kahvaa, ø 28 cm, pohja 20 cm, korkeus 8,7 cm, paksuus 2,5 mm
112,00 €
Maalaispannu 2 kahvaa, ø 32 cm, pohja 23 cm, korkeus 9 cm, paksuus 2,5 mm
128,00 €

Korkeareunaiset hiiliteräspaistinpannut noudattavat muotoilultaan Ranskan perinteisimmän lyonnaise-pannun muotoja. Syvyyden ansioista tilavuus on suurempi ja rasvan roiskuminen vähäisempää. Tämä versio kahdella kahvalla toimii erinomaisesti esim. grillin päällä.

Maalaispannu soveltuu todella hyvin esimerkiksi perunoiden tai suurien määrien vihannesten paistamiseen, mutta toimii hyvin myös wokin tapaan. Hiiliteräksen ansiosta pannuun ei tartu, mikä on erityisen kätevää perunoita paistaessa!

Mineral B Element on sarja perinteikkäitä ranskalaisia paistinpannuja uusilla kujeilla. Sarjan salaisuus piilee mehiläsvahapinnoituksessa. Täysin luonnollinen, kemikaaliton luomu-mehiläisvahapinnoite suojaa pannua ruosteelta. Mehiläisvaha auttaa pannun käyttöönotossa. Se muodostaa hiiliteräkselle ensimmäisen paistopinnan parantaen samalla pannun non-stick -ominaisuuksia. Paksuudeltaan pannujen hiiliteräs on ammattikokkiakin tyydyttävät 2 - 3mm, joka kestää kuumimpia lämpötiloja. Mineral B Element -sarja sopii kaikille lämmönlähteille, myös induktiolle ja grillille. Hiiliteräs on pehmeä metalli, jonka takia paistinpannun pinnassa voi olla pieniä naarmuja. Nämä eivät vaikuta pannun käyttöominaisuuksiin, eivätkä edes näy pinnassa käyttöönoton jälkeen. Tee rasvanpoltto näin.

Lisätietoja
Valmistusmaa Ranska
Valmistaja De Buyer

Suosittelemme myös