Siirry tuotetietoihin

Valmistaja: De Buyer

Debuyer 5414.20

Ranska

De Buyer maalaispannu Blue Steel

De Buyer maalaispannu Blue Steel

Normaalihinta €44.00
Normaalihinta Alennushinta €44.00
Ale Loppuunmyyty

Varastossa

Kuvaus

Hiiliteräspannut ovat perinteiset, ranskalaisen keittiön ammattilaistason paistinpannut. Hiiliteräksestä valmistettu pannu kestää korkeaa lämpötilaa ja antaa täydellisen lämmönlevityksen. Hoidoltaan sekä ominaisuuksiltaan hiiliteräs muistuttaa paljon valurautaa mutta on paljon kevyempi ja reagoi nopeammin lämpötilamuutoksiin. Hiiliteräspannuun muodostuu käytössä oma uniikki paistopinta, joka on kuin luonnollinen teflon ilman rikki raapiutuvia pinnoitteita! 

Korkeareunaiset hiiliteräspaistinpannut noudattavat muotoilultaan Ranskan perinteisimmän lyonnaise-pannun muotoja. Syvyyden ansioista tilavuus on suurempi ja rasvan roiskuminen vähäisempää. Blue Steel -pannut ovat hieman muita hiiliteräspannujamme keveämpiä, 2 mm:n pohjan ansiosta. Pannut käyvät kaikille lämmönlähteille, mutta induktiohellan ja keraamisen hellan tapauksessa suosittelemme kuitenkin välttämään korkeimpia asteita tai käyttämään muita paksumpia paistinpannusarjoja. Blue Steel -sarjaa suositellaan käytettäväksi kaasuhellalle.

Hiiliteräs on pehmeä metalli, jonka takia paistinpannun pinnassa voi olla pieniä naarmuja. Nämä eivät vaikuta pannun käyttöominaisuuksiin, eivätkä edes näy pinnassa käyttöönoton jälkeen. Tee rasvanpoltto.

Musta teräs

Hiiliteräspannujen valmistuksessa käytetään kylmä tai lämpö -prässäystä. Musta teräs saa värinsä lämpöprässäyksestä. Tämä perinteinen valmistusmenetelmä antaa pannulle luonnollisen suojan ruostetta vastaan tekovaiheessa ja kuljetuksen ajaksi.

Ennen käyttöä pannusta saattaa irtoa mustaa väriä. Tämä ei ole vaarallista, vaan johtuu valmistusmenetelmästä ja on terveydelle vaaraton.

Uusi pannu tulisi puhdistaa huolellisesti ennen käyttöä pölystä ja rasvasta. Tämän jälkeen pannuun tehdään rasvanpoltto ohjeen mukaan.

Kun otat pannun käyttöön teräksen musta väri häviää ja pannu saa vaalean värin. Ajan ja käytön kanssa pannu patinoituu ja saa tummemman pinnan. Mitä enemmän käytät pannua sitä parempi siitä tulee.

Näytä kaikki tiedot
  • Ilmainen kuljetus

    Ilmainen kuljetus yli 50 € tilauksiin Suomessa ja yli 750 kr Ruotsissa.

  • Nopea toimitus

    Nopea toimitus ja henkilökohtainen palvelu.