De Buyer maalaispannu Blue Steel

Varastossa
Tuotenumero
Debuyer 5414

34,00 €

Grouped product items
Tuotenimi Määrä Hinta
Maalaispannu 20 cm, pohja 14 cm, kork. 7 cm
34,00 €
Maalaispannu 24 cm, pohja 17,5 cm, kork. 7,5 cm
40,00 €
Maalaispannu 28 cm, pohja 20 cm, kork. 8,5 cm
49,00 €
Maalaispannu 32 cm, pohja 23 cm, kork. 9 cm
76,00 €

Hiiliteräspannut ovat perinteiset, ranskalaisen keittiön ammattilaistason paistinpannut. Hiiliteräksestä valmistettu pannu kestää korkeaa lämpötilaa ja antaa täydellisen lämmönlevityksen. Hoidoltaan sekä ominaisuuksiltaan hiiliteräs muistuttaa paljon valurautaa mutta on paljon kevyempi ja reagoi nopeammin lämpötilamuutoksiin. Hiiliteräspannuun muodostuu käytössä oma uniikki paistopinta, joka on kuin luonnollinen teflon ilman rikki raapiutuvia pinnoitteita! 

Korkeareunaiset hiiliteräspaistinpannut noudattavat muotoilultaan Ranskan perinteisimmän lyonnaise-pannun muotoja. Syvyyden ansioista tilavuus on suurempi ja rasvan roiskuminen vähäisempää. Blue Steel -pannut ovat hieman muita hiiliteräspannujamme keveämpiä, 2 mm:n pohjan ansiosta. Pannut käyvät kaikille lämmönlähteille, mutta induktiohellan ja keraamisen hellan tapauksessa suosittelemme kuitenkin välttämään korkeimpia asteita tai käyttämään muita paksumpia paistinpannusarjoja. Blue Steel -sarjaa suositellaan käytettäväksi kaasuhellalle.

Hiiliteräs on pehmeä metalli, jonka takia paistinpannun pinnassa voi olla pieniä naarmuja. Nämä eivät vaikuta pannun käyttöominaisuuksiin, eivätkä edes näy pinnassa käyttöönoton jälkeen. Tee rasvanpoltto näin.

Musta teräs

Hiiliteräspannujen valmistuksessa käytetään kylmä tai lämpö -prässäystä. Musta teräs saa värinsä lämpöprässäyksestä. Tämä perinteinen valmistusmenetelmä antaa pannulle luonnollisen suojan ruostetta vastaan tekovaiheessa ja kuljetuksen ajaksi.

Ennen käyttöä pannusta saattaa irtoa mustaa väriä. Tämä ei ole vaarallista, vaan johtuu valmistusmenetelmästä ja on terveydelle vaaraton.

Uusi pannu tulisi puhdistaa huolellisesti ennen käyttöä pölystä ja rasvasta. Tämän jälkeen pannuun tehdään rasvanpoltto ohjeen mukaan.

Kun otat pannun käyttöön teräksen musta väri häviää ja pannu saa vaalean värin. Ajan ja käytön kanssa pannu patinoituu ja saa tummemman pinnan. Mitä enemmän käytät pannua sitä parempi siitä tulee.

Lisätietoja
Valmistusmaa Ranska
Valmistaja De Buyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:De Buyer maalaispannu Blue Steel