Maalaispannu 36 cm, pohja 26,5 cm, kork. 9 cm

Varastossa
Tuotenumero
Debuyer 5314.36
Normaali hinta 85,00 € Tarjoushinta 68,00 €

Hiiliteräspannut ovat perinteiset, ranskalaisen keittiön ammattilaistason paistinpannut. Hiiliteräksestä valmistettu pannu kestää korkeaa lämpötilaa ja antaa täydellisen lämmönlevityksen. Hoidoltaan sekä ominaisuuksiltaan hiiliteräs muistuttaa paljon valurautaa mutta on paljon kevyempi ja reagoi nopeammin lämpötilamuutoksiin. Hiiliteräspannuun muodostuu käytössä oma uniikki paistopinta, joka on kuin luonnollinen teflon ilman rikki raapiutuvia pinnoitteita! 

Korkeareunaiset hiiliteräspaistinpannut noudattavat muotoilultaan Ranskan perinteisimmän lyonnaise-pannun muotoja. Syvyyden ansioista tilavuus on suurempi ja rasvan roiskuminen vähäisempää. Blue Steel -pannut ovat hieman muita hiiliteräspannujamme keveämpiä, 2 mm:n pohjan ansiosta. Pannut käyvät kaikille lämmönlähteille, mutta induktiohellan ja keraamisen hellan tapauksessa suosittelemme kuitenkin välttämään korkeimpia asteita tai käyttämään muita paksumpia paistinpannusarjoja. Blue Steel -sarjaa suositellaan käytettäväksi kaasuhellalle.

Hiiliteräs on pehmeä metalli, jonka takia paistinpannun pinnassa voi olla pieniä naarmuja. Nämä eivät vaikuta pannun käyttöominaisuuksiin, eivätkä edes näy pinnassa käyttöönoton jälkeen. Tee rasvanpoltto näin.

Lisätietoja
Paino 2.79
Valmistusmaa Ranska
Valmistaja De Buyer
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Maalaispannu 36 cm, pohja 26,5 cm, kork. 9 cm