Siirry tuotetietoihin

Valmistaja: De Buyer

Debuyer 3603.16

Ranska

De Buyer kaareva paistokasari Alchimy

De Buyer kaareva paistokasari Alchimy

Normaalihinta €139.00
Normaalihinta Alennushinta €139.00
Ale Loppuunmyyty

Varastossa

Kuvaus

Kaareva sauteuse on todella kätevä kastikkeiden, vihannesruokien ja risottojen tekoon. Kansi saatavilla erikseen. Alchimy-sarja on täydellinen yhdistelmä ammattikokkien vaatimuksia ja kotikokin tarpeita. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut astiat ovat helppohoitoisia, kestäviä ja hygieenisiä. Sarjan keittoastiat on valmistettu yhdestä kappaleesta, jossa on kolme kerrosta. Tämä takaa keittoastialle tasaisen lämmönjakokyvyn ja erittäin tarkan lämpötilan hallinnan. Rakenne pienentää myös energiankulutusta. Astioiden sisäpuolella on tilavuusmerkinnät. Kahvat ovat mukavia käytössä, vesitiiviitä ja kiinnitetty lujasti niiteillä. Astioiden mattaharjattu pinta viimeistelee erittäin ammattimaisen tyylin. Tämä sarja on syntynyt kunnianosoituksena lähes vuosisadan pituiselle yhteistyölle De Buyerin tehtaan ja maailman keittiömestareiden välillä.

 

Käyttö- ja hoito-ohjeet
Pese keittoastiat ennen ensimmäistä käyttökertaa lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella. Huuhtele huolellisesi ja kuivaa. Sopii kaikille liesityypeille sekä tavalliseen uuniin. Käytä keittoastian pohjan läpimittaan sopivan kokoista keittoaluetta.

Jos käytät induktioliettä ja haluat keittoastiasi kestävän mahdollisimman pitkään: Nosta lämpötilaa vähitellen. Vältä booster- tai power-toimintoja. Älä ylikuumenna tyhjää keittoastiaa.

Pesu pehmeällä harjalla tai sienellä, lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella. Voidaan pestä astianpesukoneessa.

Näytä kaikki tiedot
  • Ilmainen kuljetus

    Ilmainen kuljetus yli 50 € tilauksiin Suomessa ja yli 750 kr Ruotsissa.

  • Nopea toimitus

    Nopea toimitus ja henkilökohtainen palvelu.