Intrum Terms and Conditions

Laskulla maksaminen

Kuluttaja-asiakkaana voit maksaa ostokset helposti ja turvallisesti laskulla. Sinun ei tarvitse luovuttaa henkilötietojasi eikä luottokortin tietoja, vaan tunnistaminen tapahtuu turvallisesti oman pankkisi tarjoaman tunnistuspalvelun avulla. Ostohetkellä tarkastamme luotto- ja osoitetiedot.

Kun maksat laskulla, saat 14 päivää korotonta maksuaikaa. Laskuun lisätään laskutuslisä 6,20 euroa (sis. Alv.)

Palvelun tarjoaa Intrum Justitia Oy. Käsittelemme tietoja henkilötietolain mukaisesti. Lisätietoja: www.laskutuspalvelu.fi

Yritystilausten laskutus

Myös yritystilaukset voidaan maksaa laskulla. Tilauksesta muodostettava lasku sisältää tarkat erittelyt ostetuista tuotteista sekä oston tehneen henkilön tiedot.

Kun olet tekemässä tilausta yritykselle, sinut tunnistetaan turvallisesti oman pankkisi tarjoaman tunnistuspalvelun avulla. Tämän jälkeen palvelu tunnistaa automaattisesti onko sinulla yrityksen nimenkirjoitusoikeus tai yrityksen myöntämä osto-oikeus. Laskulla myynnin yhteydessä tarkastamme yrityksen luottokelpoisuuden. Laskuun lisätään laskutuslisä 6,20 euroa (sis. Alv.)

Työntekijöiden osto-oikeudet tarkastetaan Osto-oikeusrekisteristä. Sen avulla yritykset voivat turvallisesti myöntää ja hallinnoida osto-oikeuksia. Mikäli sinulla ei ole yrityksen myöntämää osto-oikeutta, pyydä työnantajaasi perustamaan sellainen osto-oikeusrekisteriin. Rekisterin käyttö on ilmaista. Siirry Osto-oikeusrekisteriin tästä.

Palvelun tarjoaa Intrum Justitia Oy. Käsittelemme tietoja henkilötietolain mukaisesti.

© Copyright 2013, Intrum Justitia Oy